Unika erbjudanden för dig som är klubbmedlem!
Ser mailet nedan konstigt ut? Klicka här för att läsa det på webben istället!

newsletterhead

Fira Djurafton med oss!

Den 22 december smygstartar vi julfirandet i butikerna med vår traditionella Djurafton!

  • Gofika med glögg från kl. 13.
  • 50% rabatt på valfritt tillbehör* (skriv ut kupong här eller hämta i butik).
  • Vinn hemligt paket på ditt kvitto!

 

Välkommen till Djur&Natur!

Erbjudandena gäller i dessa butiker: Erikstad, Falköping, Fole/Gotland, Karlskoga, Knästorp/Staffanstorp, Lidköping, Lunnarp/Tomelilla, Nossebro, Skara, Skårby/Ystad, Skövde, Sundsvall, Svenljunga, Vara, Vårgårda, Östersund.

*Erbjudandet gäller under Djurafton 22/12 2017 för dig som är, eller kostnadsfritt blir, medlem i Djur&Natur Kundklubb. Gäller på varor med ett ord.pris upp till 1 000 kr. Kan ej kombineras med andra rabatter. Gäller ej på klippmaskiner, värmebaljor, stängselaggregat, ströprodukter, utsäde, produkter för professionell växtodling, ensileringsprodukter, spannmål, foder i bulk, produkter i storsäck och fat. Gäller ej vid köp av presentkort. Med reservation för slutförsäljning och eventuella tryckfel.

 

 

newsletterfootleft newsletterfootcenter newsletterfootright
Detta e-postmeddelande är avsett för [email].
Vill du inte längre ta emot e-post från oss kan du avregistrera din e-postadress här »
newsletterfootbottom