Horslyx Balancer!

En slicksten som förser din häst med vitaminer, mineral & spårämnen. Denna fantastiska plastbytta finns i praktisk 650 gr förpackning eller för dig som vill ge många hästar samtidigt, hela 5 kg! Till den större förpackningen kan du även köpa till en hållare som man kan fästa i boxen eller någonstans ute på betet.

Hur används Horslyx?
Den mindre förpackningen är bra att ha med på exempelvis tävling, till veterinären mm då den inger en lugnande effekt. Smakar gott och ger hästen möjlighet att fokusera på något annat än den eventuellt stressande situationen den finner sig i. Lämpar sig även ypperligt att ta fram när hovslagaren kommer eller som belöning efter ett träningspass. Båda förpackningarna har återförslutningsbara lock för enkel förvaring.

Visste du att…
Den första Horslyx-produkten lanserades 1997?

Vad innehåller de olika sorterna från Horslyx och vad skiljer dom åt?
Alla produkter från Horslyx Balancer innehåller en kvalitativ mix av vitaminer, mineral och spårämnen. Kraftfulla antioxidanter, E-vitamin & selen, för ett starkt immunförsvar. Kelaterad koppar & zink för att förbättra upptaget av mineraler. Biotin, zink & metionin för friska hovar. Samt hög andel olja för frisk hud & päls.

Original: En bra basprodukt som innehåller endast ovan.

Respiratory:  Innehåller ovan bas ingredienser samt mentol, eukalyptus och anis som stöder friska andningsorgan genom att hålla luftvägarna fria från slem.

Mobility: Innehåller ovan bas ingredienser samt Glukosaminhydroklorid, MSM (dimetylsulfon) och omegaoljor för att underhålla & främja hästens leder, stärka immunförsvaret och reducera inflammationer.

Garlic: Innehåller ovan bas ingredienser samt ren vitlöksolja

Mint: Innehåller ovan bas ingredienser samt pepparmintolja.

Fodret är den viktigaste komponenten i hästens diet, men det kan sakna många av de näringsämnen som din häst behöver. Horslyx innehåller en lång rad vitaminer, mineraler och spårelement som kompenserar dessa näringsbrister och ger dig en glad och frisk häst. Den välsmakande och vädertåliga slickstenen ger en naturlig näringstillförsel – lite och ofta – där hästen reglerar intaget av Horslyx efter eget behag, vilket leder till förbättrad matsmältning och minskad stress. Se Horslyx som hästarnas motsvarighet till vår multivitamintablett! Alla hästar, från shetlandsponnyn till tävlingshästen, kan dra nytta av det kompletta näringsinnehållet och foderintaget i små mängder med korta intervaller som Horslyx befrämjar.

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se