Kundklubbsdagar 14-15 juni!

Fredag och lördag 14-15 juni har vi kundklubbsdagar för dig som är eller blir medlem i vår kundklubb! 

Vi erbjuder dig 20% rabatt på ett helt köp!*


Välkommen in till just din butik och unna dig själv eller ditt husdjur något fint :)

*Erbjudandet gäller 14-15 juni 2019 en gång per hushåll på ordinarie pris och på ordinarie lagerfört sortiment. Dock ej på ströprodukter, vallfröer, produkter för professionell växtodling, utsäde, ensileringsprodukter, foder i bulk, spannmål i bulk, eller produkter i storsäck eller fat. Gäller ej vid köp av presentkort och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Sortimentet kan variera mellan butikerna. Med reservation för eventuella tryckfel. Kundklubbsdagarna och erbjudandet gäller i följande Djur&Natur-butiker: Erikstad, Falköping, Knästorp/Staffanstorp, Lidköping, Lunnarp/Tomelilla, Nossebro, Skara, Skövde, Sundsvall, Vara, Vårgårda, Östersund.

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se